

Vi elaborat amb raïm de la varietat Macabeu. La seva fermentació a temperatura controlada permet obtindre els millors aromes varietals. Vi suau i afruitat, agradable al paladar.


Vi elaborat amb raïm de la varietat Cartoixà (Xarel·lo). Ha estat sotmès a una maceració el·licular i fermentat a temperatura controlada per tal de potenciar les aromes típiques de la varietat. Vi fresc, equilibrat, llarg i amb una bona persistència.


Vi elaborat amb raïm de la varietat Ull de Llebre. S'obté després d'una moderada maceració, un premsat suau i una fermentació controlada. Vi aromàtic, fresc i lleuger.


Vi elaborat amb raïms de les varietats Ull de Llebre i Merlot. S'obté després d'una fermentació a temperatura controlada. Vi robust i estructurat, de llarga persistència.


L'Espic és fruit de dues varietats de macabeu i moscat que es complementen entre si. El macabeu aporta l'acidesa i l'elegància, i el moscat, la gran potència aromàtica i el volum en boca. Es recomana servir entre 8º i 10º. Ideal per acompanyar peix, marisc, fumats, cuina oriental, carns blanques i formatges suaus.


Amb un color granat intens amb ribets violacis, l'Espic Negre és fruit de dues varietats d'Ull de Llebre i Merlot que es complementen entre si.


Most flor, fermentat a una temperatura controlada de 18º C que permet obtenir els millors aromes varietals.


Vi elaborat amb la varietat xarel·lo. Ha estat sotmès una maceració pel·licular i fermentat a temperatura controlada, per tal de potenciar els aromes típiques de la varietat.


Després d'una moderada maceració i un premsat suau, fermenta a una temperatura controlada de 18º C.


Després de deu dies de maceració es fermentada a una temperatura controlada de 25º C.






Avís Legal | Links | Mapa Web | website creat per adosweb.net